Кадър Нова твВъпреки летните температури, полицията провежда акция Зима по пътищата. Както бяха

...
Кадър Нова твВъпреки летните температури, полицията провежда акция Зима по пътищата. Както бяха
Коментари Харесай

Тече акция „Зима въпреки високите температури

Кадър Нова тв

Въпреки летните температури, полицията провежда акция „ Зима ” по пътищата. Както бяха предизвестили, този път на прицел са велосипедистите.

За тях няма съответни условия за грайфер на гумите, то те би трябвало да дават отговор на няколко други  условия – да имат наложителни светлоотразителни детайли по спиците на велосипеда, работещи фар и стоп, както и звънец, информира NOVA.

В тъмната част на денонощието за тях са целесъобразни каската и светлоотразителна жилетка или най-малко светлоотразителни детайли по облеклата им- Не всички велосипедисти обаче са съгласни с тези условия.

„ За миналите 10 месеца на актуалната година, с фишове са наложени санкции на съвсем 1 400 водачи на колела. Също по този начин, има издадени наказателни постановления, които са повече от 500. Статистиката сочи, че 21 водачи са починали при пътно-транспортни катастрофи, има и 327 ранени ”, съобщи гл.инсп. Илия Георгиев – ГДНП.

Санкциите най-често са сред 10 и 20 лева Кога и при какви тъкмо атмосферни условия велосипедистите ще се откажат от екопридвижването, е въпрос на персонален избор.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР